Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

Donderdag 15 februari 2018 : ADAM & EVA

00

ADAM & EVA

iedere eerste en derde  ( en vijfde) donderdag van de maand : ADAM & EVA

Koppels 40 € – Heren 75 € – Trav 25 € – Dames Gratis

( van 14.00 hr tot 23.00 hr )

Vind je het ook heerlijk om naakt te zijn, niet gehinderd te worden door enige kleding, hoe sexy die er ook uit mag zien? Gewoon lekker flaneren in je blote lijf. Omdat je dat fijn vindt of een exhibitionistisch kantje hebt dat je af en toe graag naar voren wilt laten komen?  Kom dan eens een kijkje nemen op onze Adam en Eva party of onze Nudistenparty. Daar zul je je dan zeker enorm vermaken met anderen die dat net zo heerlijk vinden.

De wekelijkse Adam & Eva party ( op donderdag) hebben we in het leven geroepen voor de mensen die echt onder andere naakte mensen willen zijn. Naakt is dan verplicht. Bij binnenkomst kleed je je in de prettige kleedruimtes al lekker helemaal uit om vrij en blij te kunnen flaneren.

echter … op velerlei verzoek van onze dames … wijken we toch een beetje af van het volledige naakte vrouwenlichaam .

vanaf heden staan we toe dat dames een (doorkijk)lendedoek, strandsjaal of zelfs doorzichtige kleedjes mogen dragen om zich te bedekken – let wel … we zullen niet toestaan dat partykleedjes en of rokjes zullen worden gedragen !!

Verder laten we weten dat het Exotica team alles in het werk zal stellen om het zijn gasten naar de zin te maken en hen een aangename middag/avond wil aanbieden !!!

met de koude en kille winterperiode in het vooruitzicht wil EXOTICA zijn klanten nog meer verwennen.

SAUNA SESSIES door Ria

daarom organiseren we voortaan IEDERE maandag ( uitgezonderd tijdens  onze NUDISTEN party ) en donderdag enkele verrukkelijke  SAUNA sessies !!! (mensen kunnen onder meer mekaar scrubben met zeezout, appelsien en pompelmoes )

de hogervermelde sessies vinden plaats van 16.15 uur tot 17.15 uur en van 19.15 uur tot 2015 uur !!!

dus heb je nood aan wat verwennerij en heerlijke relaxmomenten …. EXOTICA is the place 2 be !!!
http://parenclubexotica.nl

EXOTICA …. altijd Genieten ( inderdaad met de grote letter G) !!!!