Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

donderdag 20 juli 2017 : adam & eva

00

  ADAM é EVA

  iedere eerste, derde, vierde donderdag van de maand : ADAM & EVA

  Koppels 40 € – Heren 75 € – Trav 25 € – Dames Gratis ( van 14.00 hr tot 23.00 hr )

  morgen 21 Juli vieren wij in BELGIE de NATIONALE FEESTDAG maw … waarom vanmiddag al niet het lekkere lange weekend al genietend inzetten in EXOTICA ?

  Vind je het ook heerlijk om naakt te zijn, niet gehinderd te worden door enige kleding, hoe sexy die er ook uit mag zien? Gewoon lekker flaneren in je blote lijf. Omdat je dat fijn vindt of een exhibitionistisch kantje hebt dat je af en toe graag naar voren wilt laten komen?  Kom dan eens een kijkje nemen op onze Adam en Eva party of onze Nudistenparty. Daar zul je je dan zeker enorm vermaken met anderen die dat net zo heerlijk vinden.

  De wekelijkse Adam & Eva party ( op donderdag) hebben we in het leven geroepen voor de mensen die echt onder andere naakte mensen willen zijn. Naakt is dan verplicht. Bij binnenkomst kleed je je in de prettige kleedruimtes al lekker helemaal uit om vrij en blij te kunnen flaneren.

  echter … op velerlei verzoek van onze dames … wijken we toch een beetje af van het volledige naakte vrouwenlichaam .

  vanaf heden staan we toe dat dames een (doorkijk)lendedoek, strandsjaal of zelfs doorzichtige kleedjes mogen dragen om zich te bedekken – let wel … we zullen niet toestaan dat partykleedjes en of rokjes zullen worden gedragen !!

  bij zonnig en warm weer kunnen jullie lekker buiten genieten in onze zonovergoten tuin !!!

  Verder laten we weten dat het Exotica team alles in het werk zal stellen om het zijn gasten naar de zin te maken en hen een aangename middag/avond wil aanbieden !!!

  EXOTICA …. altijd Genieten ( inderdaad met de grote letter G) !!!!