Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

Maandag 27 augustus: Nudistendag

00

iedere VIERDE maandag van de maand is het NUDISTEN !!!

Koppels 50 € – Heren 85 €  – Trav 25 € – Dames Gratis

( van 14.00 hr tot 00.00 hr)

Vind je het ook heerlijk om naakt te zijn, niet gehinderd te worden door enige kleding, hoe sexy die er ook uit mag zien? Gewoon lekker flaneren in je blote lijf. Omdat je dat fijn vindt of een exhibitionistisch kantje hebt dat je af en toe graag naar voren wilt laten komen?  Kom dan eens een kijkje nemen op onze Adam en Eva party of onze Nudistenparty. Daar zul je je dan zeker enorm vermaken met anderen die dat net zo heerlijk vinden.

De Nudistenparty is al heel lang onze meest populaire dag waarop we veel vaste gasten verwelkomen. Net als altijd staan zij open voor nieuwe ontmoetingen, dus ook als je nog niet  eerder geweest bent: voel je vooral heel welkom. Tijdens de Nudistenparty wordt het bijzonder op prijs gesteld als je naakt bent, maar verplicht is het niet. Deze avond is ideaal als je het heerlijk vindt om naakt rond te lopen en in de bar te zitten, en het je niet uitmaakt als er wat mensen zijn die nog wel gekleed zijn. Ook als het je wel spannend en plezierig lijkt om steeds helemaal naakt te zijn maar nog wat moet wennen is dit dé party om eens te kijken hoe dat bevalt…

 

Verder laten we weten dat het Exotica team alles in het werk zal stellen om het zijn gasten naar de zin te maken en hen aangename middag wil aanbieden !!!