Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

Vrijdag 20 Juli: DarkLovers

00

  Koppels 60 € – heren 85 € – Dames en Trav 25 €

  ( van 20.00 hr tot 03.00 hr)

  Dark loverboys…

  Voel jij je ook zo aangetrokken tot donkere mannen, tot die prachtige donkere huid, die zo mooi afsteekt met de jouwe? Nieuwsgierig om er achter te komen of het waar is wat ze zeggen?

  Misschien ben je daar al achter en is deze avond dan ook een van je meest favoriete… Iedere maand verwelkomen wij een groep mooie, vriendelijke, verleidelijke en vooral donkere mannen. Zij vinden het heerlijk om vrouwen op allerlei manieren te verwennen.

  En of je nu onder het genot van een drankje aan de bar begint om te ‘proeven’ van elkaar, eerst lekker samen gaat dansen of je gelijk in een van de mooie ruimtes van onze parenclub laat verwennen: we weten zeker dat je het heerlijk gaat vinden!

  Natuurlijk zijn onze dark loverboys avonden ook heel aangenaam voor stellen. Als man kick je er misschien wel op om je vrouw of vriendin zo te zien genieten of juist om haar samen met een van onze donkere mannen tot fantastische hoogtepunten te brengen!

  Denk je nu als man alleen dat je op deze avonden bij ons niets te zoeken hebt? Dan heb je het mis. Net als altijd zorgt het Exotica team voor een gezellige ambiance waar het gemakkelijk is om leuke contacten te leggen. Met stellen of met vrouwen alleen. Wees je meest verleidelijke en verleidende zelf en je zou zo maar eens de avond van je leven kunnen hebben…

  Verder laten we weten dat het Exotica team alles in het werk zal stellen om het zijn gasten naar de zin te maken en hen aangename avond/nacht wil aanbieden !!!

  Club EXOTICA …. let’s party !!!!

  Agenda

  Contact gegevens

  Parenclub EXOTICA
  Pierrelaan 33, 2960 Brecht
  Tel : +32 (0)3 636 24 03

  E-mail : jennifer.exoticaclub@outlook.com
  E-mail : party.exoticaclub@outlook.com