Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

THEMA’S OP ZATERDAG : DANCE & TRANCE / BDAY BASH / S-EXOTICA

 

DANCE & TRANCE 2

 

iedere EERSTE zaterdag van de maand is het DANCE & TRANCE !!!

Koppels 50 € – Heren 85 € – Dames en Trav 25 € ( van 20.00 hr tot 04.00 hr )

“u vraagt, wij draaien” !!! onder dit motto organiseert EXOTICA ook voor haar jongere publiek een echte  “DANCE party”.

Deze avond  staat helemaal in het teken van de muziekkeuze : “DANCE & TRANCE” – “HOUSE” – ” RETRO” – …    dit alles door elkaar gemixt door onze resident DJ  …. DJ FRANKY

wij hopen hiermede tegemoet te komen aan onze ietwat jongere klanten zodat ook zij eens een avond hebben met hun favouriete muziek.

uiteraard is IEDEREEN weer van harte welkom maar … let wel dat we ons vanavond houden aan de muziekvoorkeur van deze party !!

OPGELET : Deze avond zal er GEEN warm buffet zijn maar … er wordt wel koud buffet aangeboden  en … om middernacht zorgen wij wel voor soep en hapjes ( belegde broodjes – …) en ijsjes !!!

Verder laten we weten dat het Exotica team alles in het werk zal stellen om het zijn gasten naar de zin te maken en hen aangename avond/nacht wil aanbieden !!!

Club EXOTICA …. let’s party !!!!

============================================================================

BDAY

 

 

 

 

 

 

 

iedere TWEEDE  zaterdag van de maand is het BDAY BASH !!!

Koppels 50 € – Heren 85 € – Dames en Trav 25 € ( van 20.00 hr tot 04.00 hr )

iedere tweede zaterdag van de maand is het BDay-party time in uw favourite club – wij vieren vandaag al de verjaardagen van onze klanten die deze maand jarig zijn.

de sfeer in EXOTICA kennende worden dit dus niet te missen feesten !!!

en wees er maar van overtuigd dat het er in de erotische ruimtes ook geil en heet aan toe zal gaan !

Let wel … diegenen die hun verjaardag bij ons willen vieren krijgen tal van verrassingen : zo krijgt iedere jarige van ons niet alleen  1 fles bubbels maar daarbovenop ook nog eens  …. 2 kortingkaarten van 25,00 € (per kaart) die in mindering kunnen worden gebracht bij uw eerstvolgende bezoeken aan onze club.

Voor alle duidelijkheid en om misverstanden te vermijden, vermelden wij ook nog dat, vooraleer de jarige kan genieten van de verrassingen, hij/zij wel moet beschikken over een geldige lidkaart van onze club !!!

Als tegenprestatie en als voorwaarde voor het ontvangen van de verrassingen  vragen wij wel dat alle jarigen teminste drie betalende koppels meebrengen tijdens de Bday Bash. er wordt gevraagd om de club vooraf tijdig in te lichten als je wil gebruik maken van onze BDAY BASH – je kan dit doen door te mailen naar party.exoticaclub@outlook.com 

en …. heel belangrijk …. wij vragen met aandrang om je als jarige ook even aan te melden aan de inkombalie bij het betreden van de club  –  op die manier wordt niemand vergeten en wordt het voor ALLE jarigen een SUPERAVOND !!!

Verder laten we weten dat het Exotica team alles in het werk zal stellen om het zijn gasten naar de zin te maken en hen aangename avond/nacht wil aanbieden !!!

Club EXOTICA …. let’s party !!!!

============================================================================

S-EXOTICA

iedere DERDE, VIERDE of VIJFDE zaterdag van de maand indien er GEEN themaparty voorzien is … S-EXOTICA

Koppels 50 € – Heren 85 € – Dames en Trav 25 € ( van 20.00 hr tot 04.00 hr)

S-EXOTICA …. met de S van SENSUEEL en SEX !

jawel … in hoofdletters geschreven want vandaag draait alles om SENSUALITEIT en SEX.

Tijdens S-EXOTICA komen er  alleen maar leuke, knappe, lieve en vooral geile mensen naar onze club – mensen die ‘openminded’ en ‘breeddenkend’ zijn , mensen die op zoek zijn naar ‘plezier’ en ‘vertier’, mensen die hun erotische fantasie (eindelijk eens) in de realiteit willen omzetten.

een aperitiefje, een hapje, een dansje, teasen & pleasen, flirten en verleiden … en dan … de erotische kamers opzoeken !!!

en voor de dames en/of koppels die er graag een singel man bij hebben …. een beperkt aantal singel mannen wordt toegelaten.

wel wordt er verwacht dat die singel mannen zich als een ware ‘gentleman’ gedragen en dat zij alles in het werk stellen om onze dames te bekoren, te plezieren.

zo krijgen we voor iedereen een ‘win win’ situatie !!!

DJ FRANKY gaat , zoals vanouds,  zorgen voor de muzikale ondersteuning dus …. dat wordt feesten als de beesten !!!!

Club EXOTICA …. let’s party !!!!