Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

THEMA’S OP ZATERDAG : S-EXOTICA

iedere zaterdag van de maand indien er GEEN themaparty voorzien is … S-EXOTICA

 

 

Koppels 50 € – Heren 85 € – Dames en Trav 25 €

( van 20.00 hr tot 04.00 hr)

Om op zaterdag (en eventueel ook bij grote thema party’s op vrijdag)  een gezonde verhouding tussen het aantal aanwezig koppels /dames en alleengaande heren te kunnen garanderen vragen wij aan onze single mannen om voortaan even te reserveren.

Dit reserveren kan door telefonisch contact op te nemen met EXOTICA /inkombalie  op +32 36362403 ( en dit tijdens de uren dat onze club geopend is )

Wij bieden jullie ook de mogelijkheid om te reserveren via mail Parenclub.exotica.brecht@gmail.com

let wel ….. op de dag van de party zelf aanvaarden wij geen inschrijvingen meer via mail maw  jullie kunnen dan enkel nog  telefonisch reserveren en dit vanaf 20.00 uur  )

S-EXOTICA …. met de S van SENSUEEL en SEX !

jawel … in hoofdletters geschreven want vandaag draait alles om SENSUALITEIT en SEX.

Tijdens S-EXOTICA komen er  alleen maar leuke, knappe, lieve en vooral geile mensen naar onze club – mensen die ‘openminded’ en ‘breeddenkend’ zijn , mensen die op zoek zijn naar ‘plezier’ en ‘vertier’, mensen die hun erotische fantasie (eindelijk eens) in de realiteit willen omzetten.

een aperitiefje, een hapje, een dansje, teasen & pleasen, flirten en verleiden … en dan … de erotische kamers opzoeken !!!

en voor de dames en/of koppels die er graag een singel man bij hebben …. een beperkt aantal singel mannen wordt toegelaten.

wel wordt er verwacht dat die singel mannen zich als een ware ‘gentleman’ gedragen en dat zij alles in het werk stellen om onze dames te bekoren, te plezieren.

zo krijgen we voor iedereen een ‘win win’ situatie !!!

DJ FRANKY gaat , zoals vanouds,  zorgen voor de muzikale ondersteuning dus …. dat wordt feesten als de beesten !!!!

Club EXOTICA …. let’s party !!!!