Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

THEMA’S OP VRIJDAG : DARK LOVERBOYS / COUPLES ONLY

OPGELET

de “eerste” en “tweede” en mogelijks ook “vijfde” vrijdag van de maand zullen er in de toekomst voortaan “SPECIALE PARTY’S”  worden georganiseerd !!!

( Lees… kinky party – travestieten party – Dance party, … )

hou daarom onze agenda goed in het oog !

 

============================================================

 

iedere DERDE vrijdag van de maand is het DARK LOVERBOYS !!

Koppels 60 € – heren 85 € – Dames en Trav 25 €

( van 20.00 hr tot 03.00 hr)

Dark loverboys…

Voel jij je ook zo aangetrokken tot donkere mannen, tot die prachtige donkere huid, die zo mooi afsteekt met de jouwe? Nieuwsgierig om er achter te komen of het waar is wat ze zeggen?

Misschien ben je daar al achter en is deze avond dan ook een van je meest favoriete… Iedere maand verwelkomen wij een groep mooie, vriendelijke, verleidelijke en vooral donkere mannen. Zij vinden het heerlijk om vrouwen op allerlei manieren te verwennen.

En of je nu onder het genot van een drankje aan de bar begint om te ‘proeven’ van elkaar, eerst lekker samen gaat dansen of je gelijk in een van de mooie ruimtes van onze parenclub laat verwennen: we weten zeker dat je het heerlijk gaat vinden!

Natuurlijk zijn onze dark loverboys avonden ook heel aangenaam voor stellen. Als man kick je er misschien wel op om je vrouw of vriendin zo te zien genieten of juist om haar samen met een van onze donkere mannen tot fantastische hoogtepunten te brengen!

Denk je nu als man alleen dat je op deze avonden bij ons niets te zoeken hebt? Dan heb je het mis. Net als altijd zorgt het Exotica team voor een gezellige ambiance waar het gemakkelijk is om leuke contacten te leggen. Met stellen of met vrouwen alleen. Wees je meest verleidelijke en verleidende zelf en je zou zo maar eens de avond van je leven kunnen hebben…

Verder laten we weten dat het Exotica team alles in het werk zal stellen om het zijn gasten naar de zin te maken en hen aangename avond/nacht wil aanbieden !!!

Club EXOTICA …. let’s party !!!!

============================================================

iedere  VIERDE vrijdag van de maand is het COUPLES ONLY ( koppelavond ) !!!!!

Koppel 60 € –  Dames en Trav  25 €

( van 20.00 hr tot 03.00 hr)

Let op geen alleenstaande heren  toegestaan !

‘COUPLES ONY’  ….  met DJ FRANKY

deze party’s zijn , op aanvraag van onze koppels, enkel toegankelijk voor ‘koppels’ dus singels worden op deze party NIET toegelaten.
onze koppelavonden worden heel druk bijgewoond en zijn bijgevolg ook zeer aktief.
vaak zijn het de ietwat oudere koppels die aanwezig zijn maar de laatste tijd ontdekken ook de jongere koppeltjes de weg naar onze koppelavonden.
dus voor onze jongere koppels …. jullie zijn meer dan van harte welkom !!!!!

de speciale sfeer die er heerst is de echte en onvervalste Exotica sfeer.
koppels die voor de eerste keer de club bezoeken worden direct opgenomen in de familie van Exotica.

eens van je van EXOTICA geproefd hebt bestaat de kans dat je eraan verslaafd geraakt .

Verder laten we weten dat het Exotica team alles in het werk zal stellen om het zijn gasten naar de zin te maken en hen aangename avond/nacht wil aanbieden !!!

Club EXOTICA …. let’s party !!!!