Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

GASTENBOEK

Schrijf een bericht in ons gastenboek!

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 54.92.158.65.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
BartBart schreef op 22 januari 2016 om 12:19:
Hallo,

Na lang wachten op tijd, maandag kom ik voor de eerste keer naar de club, hopelijk zijn er veel vrouwen ,koppels die een extra worstje lusten...helemaal top zou een ebony zijn ๐Ÿ˜‰
gr Bart
Admin antwoord door: Exotica team
Bart, maandag wordt het lekker druk ... dus ... wie weet is jou ebony wel aanwezig ? Tot maandag !!!
koppeltjekoppeltje uit oostvlaanderen schreef op 21 januari 2016 om 17:18:
Kan de muziek op de komende nudistenmaandag in de avond wat minder dan vorige maand ? Wij, alsook meerdere andere koppels en singles zijn vroeger vertrokken omwille van het lawaai. Als je noch in de bar noch in de salon kunt praten noch contact maken, valt dat flink tegen. Dansen is leuk maar kunnen communiceren in de bar en salon is wel cruciaal om contacten te leggen. Dankjewel
Admin antwoord door: Exotica team
wij hebben onze DJ reeds op de hoogte gebracht van deze opmerking - jullie kunnen tijdens jullie verblijf in onze club altijd terecht aan de inkombalie met jullie opmerkingen dus laat niets of niemand jullie tegenhouden om het ons te melden !! tot maandag !!!!
Hanneke & SimonHanneke & Simon uit Tilburg schreef op 21 januari 2016 om 13:02:
Wij (Hanneke en Simon uit Tilburg) gaan de laatste maanden speciaal naar de nudistendag vanwege de masseur die dan aanwezig is.
Mijn vrouw is zelf masseuse in een wellness centrum en die zegt, wat deze masseur met zijn handen kan, daar zijn er maar weinig van, echt een topper.
Is hij er a.s. maandag ook weer, want dan wil mijn vrouw graag alvast reserveren, want de laatste keer was(28 december)hij al helemaal volgeboekt, omdat hij vroeg weg moest en dat was voor Hanneke balen. Wat was het trouwens druk en heerlijk erotisch gezellig, veel stellen dus de schade wel ingehaald met een stel uit Den Bosch.
Trouwens de website ziet er ook beter en overzichtelijker uit.
Chappo van Hanneke & Simon.
Admin antwoord door: Exotica team
Hanneke & Simon, eerst en vooral bedankt voor het leuke berichtje - wij horen niets dan lovende berichten over onze nieuwe site , ... en dat doet ons deugd - wat onze masseur betreft .... hij laat gewoonlijk via een bericht in het gastenboek weten of hij komt al dan niet ... maar wij hopen voor onze klanten uiteraard dat hij aanstaande maandag (tijdens onze NUDISTEN) aanwezig zal zijn want het belooft weer hartstikke druk te worden !!!!
JonasJonas uit Berlaar schreef op 19 januari 2016 om 19:24:
Hallo allemaal,
ik ben Jonas. 23 januari kom ik samen met een koppel voor mijn eerste keer in een parenclub. Weet niet goed wat me te wachten staat maar hoop op een toffe avond.
Tot zaterdag :)
Admin antwoord door: Exotica team
Beste Jonas, leuk dat je aan onze club denkt voor je eerste parenclubbezoek - dat je met een ander koppel komt zal het alleen maar gemakkelijker voor jou maken - en zaterdag is het net BDAY BASH - dus veel volk en toffe sfeer - en nu maar aftellen naar zaterdag maar wees gerust ... het wordt genieten hoor !!!
MikeMike uit Breda schreef op 19 januari 2016 om 00:46:
De maandag avond is toch ook helemaal top! Vanavond weer eens terug genomen, spijtig genoeg was 'mijn' Vlaamse schone van twee weken terug er niet, maar wel een tof koppeltje waaraan de man een tikkie bi was.. en dat was zeker plezant :)
Tot een volgende keer X
Admin antwoord door: Exotica team
jazeker ... onze maandagen maar ook onze donderdagen zijn TOP - en zoals jullie wellicht weten zijn we vanaf Februari ook geopend tijdens de twee eerste dinsdagen van de maand ( weliswaar van 13.00 hr tot 18.00 hr) maar daarover ontvingen we ook al goede en toffe reacties - Mike, bedankt voor het leuke berichtje !
E & DE & D schreef op 18 januari 2016 om 14:30:
rietepetiet was in een woord geweldig. wij hebben ons super geamuseerd en weer nieuwe vrienden gemaakt. onze Rob heeft dat weer schitterend voor mekaar daar in Exotica, maar wij hadden ook niet anders verwacht van hem. laat ons maar snel weten wanneer er weer een rietepetiet is want dan zijn we der weer bij hoor
Admin antwoord door: Exotica team
E & D, bedankt voor het leuke berichtje - eerstdaags mag je weer een party aankondiging van RIETEPETIET part 2 in jullie mailbox verwachten - snel inschrijven zal weerom de boodschap zijn ! tot snel in EXOTICA !!!
LidiaLidia uit Nl schreef op 18 januari 2016 om 14:11:
Het was afgelopen zaterdag erg gezellig .Maar ik ben helaas mijn mooie echt leren string kwijt ,heeft iemand hem gevonden ?
Ik hoop het wel graag een reactie aub.
Admin antwoord door: Exotica team
bedankt voor het leuke berichtje - zaterdag tijdens RIETEPETIET was het idd weer supergezellig - wij kijken even na ( bij de poetsdienst) of we je echte leren string hebben teruggevonden - we laten het je weten via mail !
wimawima uit antwerpen schreef op 17 januari 2016 om 21:23:
Hoi , wij zijn een koppel vijftigers en komen graag naar de koppelavonden in Exotica , maar de laatste keren staat die muziek zo hard dat je nog ligt te daveren in de erotische ruimte's , sorry maar vinden dat niet zo leuk
Admin antwoord door: Exotica team
wij zullen onze DJ vragen om rekening te houden met jullie opmerking !
zeestelletjezeestelletje uit middelburg schreef op 17 januari 2016 om 18:47:
Ja, hoe zou dat nu komen dat er bijna geen
reacties meer op het gastenboek geplaatst
worden.....wij missen de directe betrokkenheid van de uitbaters Ed en Jennifer nu lijkt het allemaal via via te gaan...... en wie is Rob?
Admin antwoord door: Exotica team
Rob is de webmaster van de club.
hij verzorgt op vraag van eigenaar en uitbaters het gehele internetwerk ( website en gastenboek alsook datingsites, ..)
JanJan uit Breda schreef op 17 januari 2016 om 13:45:
Waarom staan er bijna geen reacties meer op het gastenboek, dit was voor de vernieuwing van de website wel het geval?Wel jammer.
Admin antwoord door: Exotica team
wij vinden het ook wel jammer dat het gastenboek minder gebruikt wordt !
A & DA & D uit Vlissingen schreef op 16 januari 2016 om 18:38:
Gister weer een erg gezellige en geile avond gehad met de boys!
Er was ook een koppel uit Hilversum waar we heel even mee aan de bar hebben staan kletsen. Hopen jullie de volgende keer hier weer te zien

P.s. Veel beterschap voor Jennifer
Admin antwoord door: Exotica team
bedankt voor het leuke berichtje !!!
MikeMike uit Breda schreef op 15 januari 2016 om 08:19:
Ga maandagavond weer eens langskomen, nu maar hopen dat 'mijn' Vlaamse schone van twee weken terug er ook zal zijn!! Wil je graag weer eens verrassen en je nog meer sensuele gevoelige plekjes laten ontdekken... Je weet wel.. zwart 'wet-look' broekje. Hopelijk tot maandag x
Admin antwoord door: Exotica team
Tot maandag !!!!
Leukejongen93Leukejongen93 schreef op 14 januari 2016 om 23:25:
Hoi ben een jonge exotische gast van bijna 23 jaar oud. Heb ik de kans om vrouwen te vinden op donderdag? Ben niet groot. Koppel of vrouwen zijn welkom. Asianboy93@hotmail.com.
Admin antwoord door: Exotica team
Hoi Asianboy, op alle openingsdagen heb je kans om (een) vrouw(en) te vinden , dus niet alleen op donderdag !!! wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze club !
kurtkurt schreef op 13 januari 2016 om 19:36:
komen er soms ook black ladys vrijdag ๐Ÿ˜‰
Admin antwoord door: Exotica team
het kan gebeuren dat er BLACK LADY'S aanwezig zijn maar ... wij weten dat zelf nooit vooraf - dus ... je zal het zelf moeten komen ontdekken !!
frankfrank schreef op 11 januari 2016 om 23:46:
@ Mrs Alicia: mijn mail is bodyfun@live.be
mijn Skype is frankve2500
Uw nakedslave frank
Mike en BMike en B uit nederland schreef op 11 januari 2016 om 21:56:
Zoeken Rudy, blanke jongeman die tijdens een black night op een vrijdag ongeveer 3 maanden geleden aanwezig was. Wie kan ons met hem in contact brengen. Mailen naar mikevdb50@hotmail.com
groetjes en tot binnenkort. groetjes Rob, je ontvangt ons altijd erg vriendelijk met veel enthousiasme en humor.Je steld mijn vrouw op haar gemak.
Admin antwoord door: Exotica team
Mike, Veel succes met je zoektocht naar ... RUDY !
By the way ... bedankt voor de leuke en lieve woordjes - ik ( en met mij heel de Exotica crew) doe(n) iedere keer weer mijn (ons) best om mensen op een 'hartelijke' manier te verwelkomen - onze klanten verdienen deze behandeling - het is onze manier om respect te tonen naar onze klanten . Eerlijkheidshalve geef ik dan ook graag toe dat het heel leuk is om te vernemen dat deze houding gewaardeerd wordt door de klanten - tot snel in ons clubke !!!
leonleon schreef op 11 januari 2016 om 15:42:
Ben al een tijdje niet meer geweest. Kwam meestal met vriendin, maar die is helaas vertrokken naar Dubai. Zoek nu een nieuwe lieve sexpartner om samen naar Exotica te gaan. Welke lieve geile vrouw tussen 40 en 60 wil mij vergezellen? Ben 52, slank, glad geschoren en speel graag met koppels.

liefs
Leon
Admin antwoord door: Exotica team
Veel succes in je zoektocht !!!
ZeestelletjeZeestelletje uit Middelburg schreef op 10 januari 2016 om 18:19:
Fijn om te lezen รฉn te weten dat de uitbaters
van exotica graag rekening houden met de
wensen van de klanten.
Wij zouden het erg leuk vinden als er een poll
op de website geplaatst zou kunnen worden
om de wensen van de klanten te meten waar
de uitbaters weer op in kunnen spelen.
Zo voelen mensen zich nog meer betrokken bij Exotica. Wij zijn benieuwd naar jullie reactie.
Groetjes Zeestelletje xxx
Admin antwoord door: Exotica team
ALLE klanten kunnen ten alle tijden hun voorstellen of grieven doormailen naar party.exoticaclub@outlook.com.
wij zullen iedere mail met de nodige aandacht en ernst behandelen.
uiteraard kan je ons altijd aanspreken tijdens uw bezoek aan onze club.
wij beantwoorden graag al uw vragen en/of voorstellen.
MacMac uit Brecht schreef op 5 januari 2016 om 22:30:
Veel beter de site! Weerom een verbetering ! Ik ga snel nog eens 'komen' is alweer tijdje geleden!
Ben vooral benieuwd hoe erg de blauwe bandjes in trek zijn!
Admin antwoord door: Exotica team
Hey Mac, bedankt voor je leuke berichtje - veel mensen vinden de nieuwe site beter dus daar zijn wij alleen maar blij om - klik hier voor meer info omtrent de 'blauwe bandjes' !
MikeMike uit Breda schreef op 5 januari 2016 om 00:49:
Vanavond (maandag) weer eens langs gegaan, stonden behoorlijk wat auto's op de parking, maar binnen leek het toch wat rustiger met het aantal bezoekers... Maar ja dan kom je gewoon een hele leuke Vlaamse schone tegen en heb je gewoon een TOP avond. Was super leuk, was natuurlijk te verlegen om ten minste je naam te vragen. Zou het best tof vinden je weer eens tegen je mooie lijfje tree lopen... Groetjes uit Parijs xx stuurmike@gmail.com
Admin antwoord door: Exotica team
Succes Mike !!!