Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

NIEUW : EXOTICA SEX SHOP

  Exotica stunt weer !!!! Voor al jullie fantasieën en sexwensen …. van ….dames -en Herenlingerie,  sexspeeltjes,  drogist,  BDSM,  Fun, …. je vindt het allemaal in onze webwinkel ! breng snel een bezoekje aan onze nieuwe SEX WEBSHOP en sta … Lees verder »


NICE TO KNOW

op zaterdag 28 en zondag 29 Oktober 2017 vieren we in onze club het ‘2 jarig zaakvoerderschap‘ van onze lieve uitbaters Jennifer & Edwin !!! Deze tweedaagse staat volledig in het teken van onze OKTOBER BIERFEESTEN – onnodig te zeggen … Lees verder »


het gastenboek van EXOTICA

Beste klanten, Ons gastenboek wordt de laatste tijd overladen met ontelbare SPAM mails Teneinde onze website foutloos te laten verder draaien zijn wij genoodzaakt om een spamfilter te plaatsen. voor jullie verandert er eigenlijk helemaal niets – het enige wat … Lees verder »


***** N I E U W *****

het spreekwoord zegt : “stilstaan is achteruitgaan” …. vandaar dat wij in EXOTICA altijd maar blijven doorgaan. op velerlei verzoek is het dan zover …. een zwembad in de tuin. de voorbije dagen werd keihard gewerkt om alles af te … Lees verder »


Contact gegevens

Parenclub EXOTICA
Pierrelaan 33, 2960 Brecht
Tel : +32 (0)3 636 24 03

E-mail : jennifer.exoticaclub@outlook.com
E-mail : party.exoticaclub@outlook.com