Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

***** N I E U W *****

het spreekwoord zegt : “stilstaan is achteruitgaan” …. vandaar dat wij in EXOTICA altijd maar blijven doorgaan. op velerlei verzoek is het dan zover …. een zwembad in de tuin. de voorbije dagen werd keihard gewerkt om alles af te … Lees verder »


NIEUW : EXOTICA SEX SHOP

  Exotica stunt weer !!!! Voor al jullie fantasieën en sexwensen …. van ….dames -en Herenlingerie,  sexspeeltjes,  drogist,  BDSM,  Fun, …. je vindt het allemaal in onze webwinkel ! breng snel een bezoekje aan onze nieuwe SEX WEBSHOP en sta … Lees verder »


bereikbaarheid van EXOTICA

Beste klanten, zoals wij jullie reeds eerder informeerden zijn er momenteel wegenwerken aan de gang in BRECHT het is echter GEEN ENKEL PROBLEEM om onze club te bereiken – jullie moeten NIET over zandwegen of moeilijk bereikbare stukken – Neen … Lees verder »


LIDKAARTEN 2017

Beste klanten, vanaf  vandaag kan je aan de inkombalie reeds je nieuwe lidkaart voor het  feestjaar 2017 aankopen. voor alle duidelijkheid en om misverstanden te vermijden : diegenen die reeds in het bezit zijn van een geldige lidkaart van 2016 … Lees verder »


Contact gegevens

Parenclub EXOTICA
Pierrelaan 33, 2960 Brecht
Tel : +32 (0)3 636 24 03

E-mail : jennifer.exoticaclub@outlook.com
E-mail : party.exoticaclub@outlook.com