Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

TARIEVEN EN OPENINGSTIJDEN

TARIEVEN EN OPENINGSTIJDEN

Goed om weten :

  • lidmaatschap is verplicht !! ( klik hier )
  • je kan uw lidmaatschapskaart aankopen aan de inkombalie
  • een lidmaatschap loopt van 01  Januari tot 31 December per kalenderjaar en kost slechts 10 € per jaar per persoon.
  • Verder betaald u een ALL INN prijs maw inkom, eten en drinken, sauna, handdoeken, condooms & massageolie … dus van bij het binnenkomen tot bij het terug naar huis gaan is ALLES ( maar dan ook alles) inbegrepen !!
  • het sluitingsuur : een half uur voor ‘sluiten’ wordt er geen drank meer geschonken – wij vragen daarom met aandrang dat onze klanten de instructies van ons personeel opvolgen en dat zij de door ons bepaalde sluitingsuren steeds respecteren  !!!

 

Zondag

16:00-23:00

CHILL & RELAX
Koppels 40 € let op prijsverlaging! – Heren 85 €  –  Trav  25 €  – Dames Gratis
Maandag

14:00-23:00

 

EXOTICA MONDAY
Koppels 40 € let op prijsverlaging! – Heren 85 € – Trav 25 € – Dames GratisIedere 4e maandag van de maand nudisten party
Dinsdag

13:00-19:00 

TEMPTATION TUESDAY

Koppels 30 € let op prijsverlaging! – Heren 75 €  –  Trav  25 €  – Dames Gratis

Woensdag

 

G  E  S  L  O  T  E  N  !!!
Donderdag

14:00-23:00

ADAM & EVA PARTY
Koppels 40 € let op prijsverlaging! – Heren 85 € – Trav 25 € – Dames Gratis
Vrijdag

20:00-03:00

1 ste en 2de (en eventueel ook de 5de ) vrijdag v/d maand :  G  E  S  L  O  T  E  N !!!  ( uitgezonderd als er een thema party gepland staat – zie agenda  )

3e vrijdag vd maand : DARKLOVERSPARTY

 met DJ FRANKY

 Koppels 60 € – heren 85 €  – Dames en Trav 25 €

4de  vrijdag vd maand : COUPLE NIGHT  – Let op geen alleenstaande heren  toegestaan !

met DJ FRANKY

Koppel 60 € –  Dames en Trav  25 €

Zaterdag

20:00-03:00

S-EXOTICA
met DJ FRANKYKoppels 50 € – Heren 85 €  – Dames en Trav 25 €Om op zaterdag (en eventueel ook bij grote thema party’s op vrijdag)  een gezonde verhouding tussen het aantal aanwezig koppels /dames en alleengaande heren te kunnen garanderen vragen wij aan onze single mannen om voortaan even te reserveren.Dit reserveren kan door telefonisch contact op te nemen met EXOTICA /inkombalie  op +32 36362403 ( en dit tijdens de uren dat onze club geopend is )
Wij bieden jullie ook de mogelijkheid om te reserveren via mail  Parenclub.exotica.brecht@gmail.comlet wel ….. op de dag van de party zelf aanvaarden wij geen inschrijvingen meer via mail maw  jullie kunnen dan enkel nog  telefonisch reserveren en dit vanaf 20.00 uur  )Dus …  late beslissers geven wij de goede raad om, vooraleer zij de trip naar EXOTICA aanvangen, toch snel even telefonisch te checken of er nog plaats is om te komen mee feesten. Wij van EXOTICA vinden het ook niet leuk om, gezien de grote drukte, alleengaande mannen de toegang tot onze zaak te moeten ontzeggen.