Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

WEGENWERKEN –> Wegomleiding

00

Beste vrienden,

Op 13 maart 2017 starten er, in de buurt van onze club,  wegenwerken !

wij willen jullie met dit bericht maximaal informeren opdat jullie zo weinig mogelijk last zouden ondervinden van deze wegenwerken.

voor alle duidelijkheid : tijdens de werken blijft de club geopend ( zie agenda)

hierbij een overzicht van de geplande werken :

Heraanleg in twee fasen

De heraanleg van de Schotensteenweg is een omvangrijk werk. De bestaande betonverharding en de fundering worden verwijderd en vervangen door een volledig nieuwe wegopbouw met een wegdek in asfalt. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, zullen de werken in twee fasen gebeuren:

  • in de eerste fase, die ongeveer 4 maanden zal duren, wordt het stuk tussen de Kapelstraat en het kruispunt met de Andrélaan aangepakt. Deze fase moet afgerond zijn voor het bouwverlof in juli.
  • Daarna is het de beurt aan het stuk tussen de Andrélaan en het kruispunt met de N117. Deze tweede fase moet in augustus starten en duurt naar schatting twee en een halve maand. Tijdens de werken blijven de kruispunten met de N117 en de Andrélaan steeds open. Het kruispunt met de Kapelstraat gaat tijdens de eerste fase dicht.

Bovenstaande planning is onder voorbehoud en is ook afhankelijk van het weer en onvoorziene werfomstandigheden.

Bereikbaarheid en hinder

Tijdens de werken zal er onvermijdelijk hinder zijn. De grootste hinder situeert zich van begin maart tot begin april tijdens de opbraakwerken en tijdens de asfaltwerken in de loop van mei. Het Agentschap Wegen en Verkeer en de aannemer zullen de werken echter zo organiseren dat de hinder tot een minimum beperkt wordt. Alle woningen, handelszaken, en doodlopende zijstraten in de werfzone blijven maximaal bereikbaar.

wegomleiding

 

klik hier voor nog meer info  ivm de geplande werken en omleidingen !!!

EXOTICA wil zich bij deze al verontschuldingen voor het ongemak !!!!

 

Contact gegevens

Parenclub EXOTICA
Pierrelaan 33, 2960 Brecht
Tel : +32 (0)3 636 24 03

E-mail : jennifer.exoticaclub@outlook.com
E-mail : party.exoticaclub@outlook.com