Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in Wachtwoord aanvragen
Register Now
x

Wij zoeken een Enthousiaste Collega!

00

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons kan versterken in het Exotica-Team.

Wat zoeken wij:

Wij zoeken zoals aangegeven een enthousiaste werknemer, flexibiliteit is heel erg belangrijk. U zult worden ingeroosterd op bijvoorbeeld Zaterdagen Zondagen en avonduren. Verder vinden wij het heel belangrijk dat u in het Exotica-team past. dit houdt in dat u graag met mensen omgaat, verzorgd bent en het niet vies bent van het werk in een Parenclub. Wij zoeken een allround medewerker, dit betekend dat u overal inzetbaar bent.

 

De taken voor een allround medewerker zijn:

-Het maken en voorbereiden van het eten in het restaurant ( wees niet bang, wij hebben een goeie leermeester).

-Het schoonhouden van de speelruimtes en het ophalen en wassen van de handdoeken tijdens de openingsuren, daarnaast zijn er na sluitingstijd ook nog wat schoonmaak bezigheden. Zoals de bar/vloer/keuken/handdoeken.

-Het entertainen van de klanten doet u eigenlijk altijd maar achter de bar is dit uw hoofd-taak, natuurlijk hoort het inschenken van een drankje er ook bij! Het assisteren van de barman/vrouw hoort ook bij uw taak, denk aan glazen ophalen/spoelen en de gewone assistentie zoals met elkaar achter de bar staan.

-Het ontvangen van mensen aan de inkom-balie, en de administratieve bijkomstigheden.

 

Als u klantvriendelijk, flexibel en een harde werker bent is dit een uitgelezen kans om in een groeiend bedrijf terecht te komen. Voor ons is het heel belangrijk dat u in ons team past en daarom zijn deze bovenstaande vereist!

Geïnteresseerd? Mail dan naar exoticabrecht@gmail.com